Over ons

Tureluurs Games

In het voorjaar van 2023 begon het met knipsels op de keukentafel. Monique en Arvid hadden een creatieve opleving en het idee een eigen spel te maken. Kees bedacht de naam en zo werd een idee een spel. De daadkracht van Marloes maakte het team compleet!

Het spel ontwikkelde snel, van geschreven kaartjes kwamen er al snel kaartjes met tekeningen, naar kaartjes met prenten. De dynamiek in het spel kwam al snel, spelers moesten samenwerken en tactisch spelen om van het spel te kunnen winnen. Het sloeg aan! Testers waren enthousiast en de feedback die kwam werd snel verwerkt. En besloten we het spel daadwerkelijk te gaan uitbrengen!

Vanwege het thema gingen we de samenwerking aan met de Nederlandse Vogelbescherming en haalden we financiering op via Kickstarter. Gelukkig vonden we een spellenmaker die ons spel volledig duurzaam kon produceren: Fabryka Kart. Het spel is nu volledig plasticvrij en voorzien van het eco-friendly game label.

Na een laatste sprint in september en oktober gaat het spel naar de spellenmaker, de pre-orders blijven binnenkomen en we kruisen onze vingers voor levering voor kerst. En ja hoor, vlak voor kerst komen onze spellen in Nederland aan. Tureluurs Games is geboren!

Het team

Van links naar rechts:

Kees: Chef centen en verantwoordelijk voor de website en webshop.

Marloes: Zorgt ervoor dat het geen ongeregeld zooitje wordt en is waarschijnlijk diegene die jouw mail beantwoordt.

Monique: Maakt spelregels, plaatjes en beheert de socials.